Følelsen av konstant slitenhet og stress

følelsen av konstant slitenhet og stress Mar 16, 2024

Hei fine deg!

Håper du har hatt en fin helg så langt! Jeg ville ta en liten pause fra min egen dag og dele noen tanker med deg rundt et tema som kanskje er litt for nært for mange av oss - nemlig følelsen av konstant slitenhet og stress.

Vi lever i en verden som stadig er på farta, og det kan være vanskelig å finne balanse når alt føles som det skjer på en gang. Noen ganger føles det som om vi løper i et hamsterhjul og klarer aldri å fange opp pusten. 🏃‍♀️💨

Men vet du hva? Det er helt normalt å føle seg slik av og til. Livet kan være skikkelig kjip og utfordrende, og det er helt greit å innrømme når vi føler oss overveldet og dritt lei av alt. Hvis du har følt deg litt sånn du også - så det viktigste er å huske at du  er alene i dette. 🤝Vi er alle sammen i samme båt, og det er helt OK å føle seg sånn iblant og til og med si det til de andre, at du sier: sorry i dag har jeg en “dritt”dag … 

Jeg vil oppfordre deg til å ta deg tid til å lytte til kroppen din og ta vare på deg selv. Det kan være så enkelt som å ta en liten pause, gå en tur i frisk luft, gå med pysjamas og udusje hele søndagen.. eller gjøre noe som virkelig får deg til å smile. 

Husk at din mentale og fysiske helse er det viktigste, og det er helt greit å prioritere deg selv, fordi du kan ikke gi noe hvis du er total sliten og utmattet.. du kan holde maska og later som at du er super menneske, men det vil smelle til slutt, jeg har vært der selv og det er ikke noe bra sted å være!.

Jeg har lagt merke til at så mange av mine klienter den siste tiden kommer til meg for terapi fordi de sliter med slitenhet og utbrenthet, og disse studentgruppene mine dukker opp ofte tema slitenhet, smerter og utbrenthet. 

Noen av dem sier at de sier at de ikke vet når de kan stoppe, og jeg er blant dem. Jeg har vært utbrent to ganger tidligere, og jeg vet hvor vondt det kan føles. 💔

Del gjerne dette med dine folk, og minn dem også på viktigheten av å være snille mot seg selv og hverandre. Vi er alle bare mennesker, og det er helt OK å ha dager hvor alt føles litt for mye. Sammen kan vi støtte og oppmuntre hverandre gjennom de tøffeste tidene og kjipe dagene.