Å reflektere over varig stress: En liten øvelse for oss begge

å reflektere over varig stress: en liten øvelse for oss begge Mar 24, 2024

Håper du har hatt en rolig dag så langt! Jeg følte behovet for å dele noen refleksjoner med deg om et tema som virkelig har stått hjertet mitt nært i det siste - nemlig konsekvensene av varig stress og evig jag i livet vårt, alt vi gjør i livet har konsekvenser om vi vil det eller ikke. 

Livet kan noen ganger føles som en kontinuerlig kamp, ikke sant? Vi blir fanget opp i en virvelvind av forpliktelser, forventninger og tidsfrister, og det er lett å glemme å ta vare på oss selv midt i alt dette, eller om du prøver å deg tid til deg selv enten får du dårlig samvittighet - at nesten føles feil å ha egen tid når du endelig gjør det, eller når du har egen tid er du rett og slett alt for sliten til å nyte det..

.... ikke sant? du kjenner deg kanskje litt igjen? 😉

... jeg vet alt om, og jeg har selv vært skyldig i dette, og jeg har måttet lære noen tøffe lekser underveis.

Det er viktig {{ first_name }} å stoppe opp og reflektere over hvordan dette konstante stresset påvirker oss. Hva gjør det med vår mentale og fysiske helse? Hvordan påvirker det våre relasjoner og vår evne til å nyte livet? Dette er spørsmål som jeg tror er viktige å utforske, selv om det kan være litt ubehagelig å konfrontere og å få det midt i fjeset.

🌟 Jeg vil gjerne utfordre oss begge til å ta noen minutter i dag til å gjøre en liten øvelse sammen.

🌿 Finn et rolig sted, ta noen dype pust og reflekter over hvordan du føler deg akkurat nå.

😌 Er det stress, uro, eller kanskje til og med litt glede og takknemlighet?

📝 Skriv gjerne ned dine tanker og følelser - det kan være overraskende hva vi oppdager når vi tar oss tid til å lytte til oss selv.

Takk for at du tar deg tid til å lese dette. Jeg setter virkelig pris på din åpenhet mot deg selv og din egen støtte i denne reisen.

Ha en reflekterende dag videre!

Lev livet, lev lykkelig! OG du kan starte i dag

Klem fra Betty🌿🌟