Din gratis personlig guide

Tilbake fra utbrenthet:

Veien til energi og glede

Få gnisten tilbake: Den raskeste veien fra utbrenthet til livsglede

Ja takk, jeg vil gjerne motta mer tips for inspirasjon, og gratis nyheter

Dette lærer du her:

  • Lære å forstå hva som gjør deg utbrent og sliten
  • Håndtere stress og press på en bedre måte
  • Sette opp din egen plan for å få tilbake energien
  • Konkrete øvelse som du kan begynne med i dag
  • Mental trening fra en gestalt-terapeut som vil støtte deg i hva du står i

Jeg gleder meg til å dele mine livs erfaringer og ekspertise som veileder, NLP Coach og gestaltterapeut  med deg.

"Game-changer - Takknemlig!"

Helene K. 32 år

“Jeg kan ikke takke nok for denne guiden! Jeg har hatt et travelt liv i årevis, og det var ikke før jeg følte meg helt utbrent at jeg innså hvor viktig det er å ta vare på meg selv. Denne guiden har virkelig vært en game-changer for meg. Den har gitt meg enkle, praktiske verktøy og tips som jeg har kunnet bruke selv i de mest hektiske dagene. Jeg føler meg mer gladere inni meg, roligere og mer fokusert enn på lenge. Tusen takk for at du har gitt meg håpet tilbake!"

Jeg var skeptisk - Overgikk mine forventninger

Mosola T. 41 år

"Jeg var skeptisk til å begynne med, men denne guiden overgikk virkelig mine forventninger." Jeg har lært så mye om meg selv og hvordan jeg kan takle stress bedre, og ikke minst fant ut hva energi-leksjonene mine var. "Tusen takk for all hjelp!"

Fantastisk verdi - og gratis! Prøv det selv

Julie 57 år

"Jeg kunne ikke tro at denne fantastiske guiden var gratis! Etter å ha slitt med utbrenthet og følt meg helt utmattet, visste jeg ikke hva jeg skulle gjøre. Jeg har prøvd en del -  men denne guiden har virkelig vært en livredder for meg. De enkle trinnene og de praktiske tipsene har virkelig hjulpet meg med å takle stresset og finne tilbake til indre ro. Takk skal du ha for din generøsitet"

Denne til deg som...

føler deg helt utbrent, tom for energi, og konstant stresset og er total sliten i hodet og kropp av det. Jeg har vært der selv, to ganger.

Som gestaltterapeut har jeg hjulpet mange som sliter med det samme. Derfor har jeg laget denne gratis guiden, "Tilbake fra utbrenthet - Veien til energi og glede". Den gir deg verktøyene du trenger for å bryte ut av den onde sirkelen og finne veien tilbake til et liv med glede. Er du klar for å ta det første skrittet mot en lysere fremtid? Meld deg på nå mens det er helt gratis, og start reisen mot et liv fylt med energi og glede!

Ja, jeg er klar, send den til meg. Takk!

Nå er det DIN tur! 

Her er noen ord fra meg

Ta styringa tilbake! Du kan også oppnå resultater og endringer i ditt liv hvis du er villig til å ta grep og  action og tar i bruk de første stegene og de verktøyene som ligger her for å komme deg ut av stress, slitenhet og utbrenthet.

Det handler om å riste fra deg hva du ikke trenger for å slippe deg selv fri og komme endelig frem i livet,  og dette vil du lære i denne gratis manual/guiden - eneste du må gjøre er å  ta i bruk hva som står der.